AC szervomotorok – ABB

Az ABB kefe nélküli AC szervomotor kínálata ideálisan kielégíti a legkülönbözőbb szervo alkalmazások igényeit.
A szervomotorok strapabíró kivitele biztosítja a hosszú idejű, hibamentes működést a legkeményebb ipari körülmények között is.
A szervomotorok alapkivitelében visszacsatolásként resolver van beépítve, de opcionálisan rendelhetők inkrementális és abszolút enkóderrel szerelt változatok is.
Az ESM sorozat motorjai kefe nélküli AC szervomotorok, melyeket olyan alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, melyeknél lényeges szempont a kis tehetetlenségi nyomaték és a nagy gyorsulás, tehát gyors pozicionálás valósítható meg.
Az ESM kefe nélküli szervomotorok nagy gyorsulásokat biztosítanak az alkalmazott Neodymium-Iron-Boron mágnesek következtében.
Az ESM sorozat 0,3 Nm – 48 Nm tartományban biztosít állandó tartó nyomatékot. A csúcs nyomaték a névleges nyomaték négyszerese.
Az ESM sorozat biztosítja a legalacsonyabb inercia mellett a maximális nyomatékot azonos építési méretben.
Az ESM sorozat motorjai alkalmazásra kerültek olyan ipari mozgatási feladatokban, mint pl.: pozicionáló körasztalok, rakodó, formázó, töltő, csomagoló, kupakoló szigetelő gépek, repülő ollók, előtoló hajtások, robot alkalmazások, lézer trimmelés, jelölő, címkéző, nyomdagép és sok egyéb alkalmazásban.

Termék választék:

ESM-e sorozat (új) – 0,32-48 Nm