Üzletpolitikánk

Annak érdekében, hogy partnereinknek a legmagasabb szintű műszaki
támogatást nyújthassuk, folyamatosan fejlesztjük műszaki és termékismeretünket a gyártók által szervezett rendszeres tanfolyamokon, valamint a legújabb szakirodalom tanulmányozásával.
Rendszeresen, a piaci igények figyelembevételével fejlesztjük termékválasztékunkat az ipari automatizálás és villamos hajtástechnika területen.
A termékválaszték kiegészítéseként a Q-TECH Mérnöki Szolgáltató Kft. széles tartományban kínálja tervezői, tanácsadói és egyéb szolgáltatásait.
Ellátjuk a termékek műszaki támogatását, termék felhasználási tanfolyamokat tartunk, üzembe helyezést végzünk, kulcsrakész projekteket kivitelezünk.
Munkánk során ügyfeleinkkel együtt törekszünk arra, hogy az együttműködésünk minden aspektusára jellemző legyen a korrektség, a kreatívitás és a rugalmasság.
Rugalmas és dinamikus cégünk hatékonyan kezeli a vásárlói kívánságokat és ötleteket a koncepciótól a gyártásra érett megoldásig.
Céljaink elérése érdekében keményen dolgozunk és így folyamatosan meg tudunk felelni az új kívánalmaknak.

Az ipari automatizálás és villamos hajtástechnika területén kiváló szállítóként való elismertségünknek alapja a szakmai felkészültség és a megbízhatóság.