Az 1991-ben alapított Q-TECH Mérnöki Szolgáltató Kft. egy vevőorientált, kereskedelemmel és mérnöki szolgáltatásokkal foglalkozó társaság, mely tevékenységét az ipari automatizálás – különösképpen a hajtástechnika, gépvezérlés és szenzortechnika – területén fejti ki.
A Q-TECH Mérnöki Szolgáltató Kft. olyan vezető gyártók termékeit képviseli és forgalmazza, melyek széles tartományban lefedik a villamos hajtástechnikai és ipari automatizálási igényeket. Kiemelkedő hírnevű gyártók bízták cégünkre kizárólagos magyarországi képviseletüket, miután meggyőződtek szakmai képességeinkről, szakértelmünkről és pozitív hozzáállásunkról.
Sikeres tevékenységünk alapjául munkatársainknak a különböző ipari alkalmazásokban szerzett évtizedes tapasztalata, elektronikai, gépészeti és programozói ismerete szolgál.
Igazi erősségünk az egyedi igényű berendezések vezérlésének tervezése, összeállítása, valamint “testre szabott” vezérlő programok készítése ipari alkalmazásokhoz.

Amennyiben költségvetése korlátozott, de a minőségi, feladatra optimalizált vezérlő, mozgásvezérlő rendszerről nem szeretne lemondani, keressen bennünket.