ABB Discrete Automation and Motion division

Cím:

Telefon: +36-1-6464711

Fax: +36-1-6485792

WEB: https://www.abbmotion.com

2011-ben az ABB csoport felvásárolta a Baldor Electric Company-t és ezáltal a Baldor termekpalettájával bővült az ABB választéka. A termékek forgalmazása Európában a továbbiakban ABB márkanéven történik, míg az USA-ban marad a Baldor márkanév.
Az ABB/Baldor széles választékot kínál motorokból és hajtásokból a legkülönbözőbb vevői igények kiszolgálására. A hajtáskínálatában megtalálható a szervomotor, szervoerősítő, mozgásvezérlő, frekvenciaváltó, DC motor és hajtás.
Az ABB/Baldor egy- és három fázisú szervohajtások (2,5 A … 90 A) és szervomotorok (0,5..130 Nm) az üzembe helyezést segítő, Windows alapú beállító szoftverrel, automatikus hangolási lehetőséggel (auto tuning), oszcilloszkóp funkcióval a legtöbb felhasználói igényt maradéktalanul kielégítik.
Az ABB/Baldor választékában megtalálhatók a több tengelyes tokozott mozgásvezérlők is. A mozgásvezérlők többtengelyes szervo és léptetőmotor alkalmazásokhoz konfigurálhatók, síkbeli és térbeli interpolációval, egy nagyon flexibilis mozgásvezérlő nyelv segítségével.
Az ABB/Baldor ember-gép kapcsolatot megvalósító kezelő terminálok széles választékát is kínálja az egyszerű, monokróm, karakteres kezelő paneltól a színes, grafikus, érintő képernyős változatokig.