Elektronikus kijelzők

A SIKO elektronikus kijelzői alkalmasak távolság (pozíció), elfordulási szöghelyzet, fordulatszám (sebesség), vagy darabszám kijelzésre, mérésre, és egyszerű vezérlésre. A mért paraméterek helyi kijelzésén kívül lehetővé teszik a további adatfeldolgozást is, mivel egyes kijelző típusok opcionális soros vonali kommunikációval is rendelkeznek ( RS232, RS485 ).
A SIKO MagLine mérőrendszeréhez tartozó kijelzők kifejezetten a sorozat passzív olvasófejeihez illeszkednek. A passzív olvasófejek jelfeldolgozó elektronikát nem tartalmaznak, a jelfeldolgozás a kijelzőben történik. A kijelzők a mért értékek közvetlen kijelzésére szolgálnak. A MagLine kijelzők egy része opcionálisan soros kommunikációs lehetőséget is tartalmaz.
Az ORBIT MERRET által tervezett és gyártott kijelző készülékek különböző fizikai mennyiségek mérésére és kijelzésére szolgálnak. A választékban megtalálhatók az iparban leggyakrabban használatos fizikai mennyiségek mérésére/kijelzésére szolgáló egységek. A sokféle fizikai mennyiség kijelzését/mérését univerzális, vagy dedikált egységek végzik. A műszerek különböző kimenetekkel rendelkeznek, melyek további adatfeldolgozásra, vagy folyamat irányításra is felhasználhatók.

Termék kategóriák