Ventilátorok (Sanyo Denki)

A Sanyo Denki a legrégibb Japán ventilátor gyártó cég, mely villamos készülékek és berendezések hűtéséhez tervez és gyárt ventilátor motorokat.
A Sanyo Denki általános célú ventilát sorozata csendes járású és hosszú élettartamú, ezáltal megfelelnek a legkényesebb ipari felhasználási igényeknek is.
Az általános célú ventilátor sorozaton kívül speciális igényeknek megfelelő típus sorozatok is megtalálhatók a választékban, mint pl. a kifejezetten halk működésű és a vízálló típus sorozatok.
A San Ace sorozat AC (váltóáramú) működtetésű és a DC (egyenáramú) működtetésű típusokat tartalmaz. Mindkét változatból nagyszámú méret, működtetési feszültség, fordulatszám és légszállítási teljesítmény áll rendelkezésre.
A legtöbb AC típus egyaránt megfelel az európai (CE) és amerikai (UL) szabványoknak. A DC típusok minimális teljesítmény igényűek és nagyon jó hatásfokkal üzemelnek.
Egyes AC és DC típusok alarm kimenettel is rendelkeznek. Néhány DC típus hőmérsékletfüggő sebességvezérléssel is rendelkezik.
Az IP55-ös védettségű Splash Proof sorozatot hosszúidejű, kültéri használatra fejlesztették ki. A hosszú távú tesztelések során bebizonyosodott, hogy a sorozat tagjai jól bírják az igen agresszív tengervizet is (1000 órás teszt) és átlagos élettartamuk meghaladja a 100 000 üzemórát.
A Scirocco Ace sorozat magas statikus nyomású, centrifugális ventilátorait olyan berendezésekben történő felhasználásra tervezték, ahol nagy a hőtermelés és problémás a szellőztetés.

Az ikonra kattintva letölthető a teljes San Ace katalógus: