Kábelvédelem

A védőcsöveket olyan helyeken kell használni, ahol a vezetékeket, kábeleket mechanikai, vagy vegyi behatásoktól kell megvédeni, illetve ahol előírás, vagy kívánalom, hogy a vezetékeket, kábeleket utólag cserélni lehessen.
A kábelátvezetők, kábelbevezetők használata kábelek, vezetékek kötődobozba, vezérlőszekrénybe vezetését teszik biztonságosabbá . Sokféle kialakításban (kerek, szögletes) és méretben léteznek, akár konfekcionált (szerelvényezett) kábelek, vagy speciális keresztmetszetű (lapos) kábelek bevezetésére is.
A tömszelencék vezetékek, kábelek kapcsolószekrényekbe, elosztódobozokba, kábelösszekötő dobozokba történő bevezetéséhez használatosak. Használatuk megvédi az elektromos berendezéseket a por és a víz bekerülése ellen.
Az energialánc villamos és egyéb flexibilis vezetékek (pneumatika, hidraulika, hűtővíz, stb.) megvezetésére szolgál, mozgó tengelyek és az álló géprész között. A vezetékek, kábelek csak akkor bírják hosszú ideig a hajlítgatást, ha a lehető legnagyobb rádiusszal hajlítják meg.

Termék kategóriák

Gyártó: RST (Rabe-System-Technik)

Gyártó: Flexa