AC szervomotorok – ABB

SzervomotorAz ABB kefe nélküli AC szervomotor kínálata ideálisan kielégíti a legkülönbözőbb szervo alkalmazások igényeit.
A szervomotorok strapabíró kivitele biztosítja a hosszú idejű, hibamentes működést a legkeményebb ipari körülmények között is.
A szervomotorok alapkivitelében visszacsatolásként resolver van beépítve, de opcionálisan rendelhetők inkrementális és abszolút enkóderrel szerelt változatok is.
A BSM sorozat motorjai kefe nélküli AC szervomotorok, melyeket olyan alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, melyeknél lényeges szempont a kis tehetetlenségi nyomaték és a nagy gyorsulás, tehát gyors pozicionálás valósítható meg.
A BSM kefe nélküli szervomotorok nagy gyorsulásokat biztosítanak az alkalmazott Neodymium-Iron-Boron mágnesek következtében.
A BSM sorozat 0,3 Nm – 130Nm tartományban biztosít állandó tartó nyomatékot. A csúcs nyomaték a névleges nyomaték négyszerese.
A BSM sorozat biztosítja a legalacsonyabb inercia mellett a maximális nyomatékot azonos építési méretben.
A BSM sorozat motorjai alkalmazásra kerültek olyan ipari mozgatási feladatokban, mint pl.: pozicionáló körasztalok, rakodó, formázó, töltő, csomagoló, kupakoló szigetelő gépek, repülő ollók, előtoló hajtások, robot alkalmazások, lézer trimmelés, jelölő, címkéző, nyomdagép és sok egyéb alkalmazásban.

Termék választék:

ESM-e sorozat (új) – 0,32-48 Nm
BSM-N sorozat – 0,4-40 Nm,
BSM-C sorozat – 1,2-130 Nm
BSM-R sorozat – 0,3-2,4 Nm

SSBSM sorozat – rozsdamentes – 0,9-24 Nm